Groeiplanning

Groeiplanning

We praten hier niet over een bedrijfsplan dat je in elkaar moet draaien omdat je geld nodig hebt van de bank. We hebben het hier over een intern document dat je bedrijf gebruikt als "road map" naar succes en groei.
 
Als je bedrijven vraagt, omzet van zo rond de 10 miljoen euro, of ze een groeiplan hebben, zo'n 90% tot 95% 'nee' zal antwoorden. Als je de vraag wat anders formuleert zo in de trant van 'heb je een plan wat je met je bedrijf wilt bereiken?' of 'verzin je het terwijl je bezig bent?' krijg je opeens een ander beeld. De meeste kleinere bedrijven, onder de 10 miljoen euro omzet, hebben een plan, wel zo'n 80%. Maar als je wat dieper gaat graven blijkt dat in bijna alle gevallen in het hoofd van de eigenaar te zitten. Dan wijzen ze met hun wijsvinger naar hun rechterschedel en roepen 'het zit allemaal hier'.
 
De meeste kleine bedrijven hebben impliciet wel een groeiplan, maar in de meeste gevallen is het plan niet erg effectief en het is zeker niet systematisch. Wij kunnen u helpen uw impliciete gedachten systematisch op een rij te krijgen en hier weloverwogen keuzes in te maken waardoor u een goed gedefinieerd plan krijgt wat u de groei kan brengen die u nodig heeft om u doel te bereiken. De aanpak die we daarbij hanteren ziet er als volgt uit:
 
 
Aanpak groeiplan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volg ons

Wij komen graag in contact met onze klanten. Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Innovem.

Volg ons op FacebookVolg ons op TwitterVolg ons op Google plus

Contact gegevens

Innovem B.V.
Molenstraat 39
5768 EB  Meijel
T: +31 (0)77 851 12 60
M: +31 (0)6 12 93 84 49
patrick.verstappen@innovem.nl

Laatste nieuws

Proclaimer

Innovem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw mailtje bijzonder op prijs. U kunt daartoe het contactformulier gebruiken. Bij voorbaat hartelijk dank!