Strategie, plan, visie en succes

Over Innovem bedrijfsontwikkeling

Innovem Bedrijfsontwikkeling begeleidt directeur-eigenaren en directies van (middelgrote) MKB-bedrijven bij de ontwikkeling van hun bedrijf vanuit een totaalvisie en met een totaalaanpak. 
 
Door onze jarenlange ervaring in het leiden van bedrijven in hectische omstandigheden, krijgt u snel een grondig inzicht in de juiste oplossingen voor de problemen in uw bedrijf. Schouder aan schouder zetten wij met u de lijnen uit om verbeteringen en vernieuwing te realiseren. Wij worden uw sparring partner, uw adviseur of, indien nodig en gewenst, uw daadkrachtige rechterhand.
 

Over Patrick Verstappen

Patrick Verstappen (1969) studeerde technische bedrijfskunde aan de Hogeschool Eindhoven. Hij startte zijn carrière als productmanager voor Fujitsu semiconductor producten. Daarna vervulde hij diverse marketing functies binnen verschillende bedrijven en branches waarin commercie, techniek en dienstverlening de gemeenschappelijke factor vormden. In zijn laatste baan bij Ericsson was hij mede verantwoordelijk voor de opbouw van een servicebedrijf waarmee de strategie van het bedrijf een significante koerswijziging onderging. In 2009 startte hij Innovem B.V., van waaruit hij directeur-eigenaren ondersteunt bij de ontwikkeling van hun bedrijf.
 

Brug naar een beter toekomst

Een korte karakter schets - Patrick Verstappen,  Co-ondernemer:

  • Echtgenoot, vader, bestuurder, vriend
  • Bedrijfskundige en commercieel gedreven business developer.
  • Achtergrond in semiconductor industrie, elektronica, bouw, telecommunicatie en ICT
  • Innovator, inspirator, creator en organisator
  • Drive naar vernieuwing en verbetering
  • Gecommitteerd aan relaties & samenwerking

 

“Building bridges towards a better future”

 

Volg ons

Wij komen graag in contact met onze klanten. Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Innovem.

Volg ons op FacebookVolg ons op TwitterVolg ons op Google plus

Contact gegevens

Innovem B.V.
Molenstraat 39
5768 EB  Meijel
T: +31 (0)77 851 12 60
M: +31 (0)6 12 93 84 49
patrick.verstappen@innovem.nl

Laatste nieuws

Proclaimer

Innovem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw mailtje bijzonder op prijs. U kunt daartoe het contactformulier gebruiken. Bij voorbaat hartelijk dank!