Strategische advisering

Het bepalen van een innovatieve en onderscheidende koers voor uw bedrijf, het begeleiden van strategische samenwerking en verkoop-/kooptransacties, alsmede het vertalen in haalbare plannen en het bewaken en bijsturen van de implementatie.
 
Samen met u eens kritisch kijken naar uw visie en missie. Uw kerncompetenties eens scherp tegen het licht aan houden. De sterktes en zwaktes van uw onderneming goed in kaart brengen maar ook de kansen en bedreigingen helder in beeld krijgen. De strategische opties die u heeft op een verantwoorde wijze afwegen en weloverwogen keuzes maken in de koers die u gaat varen.
 
Wij verlenen ondernemers de volgende diensten:
 
  • Marktonderzoek
  • Bedrijfsplan/ondernemings opstellen (samen met u en uw sleutefunctionarissen)
  • Detailplannen per bedrijfsonderdeel opstellen (business plan, marketing/verkoop plan, organisatieplan, ICT-plan, KAM-plan, financieel plan)
  • Strategische samenwerking (onder-)zoeken en vormgeven
  • Bedrijfsoverdrachten begeleiden
  • Integreren/desintegreren van bedrijfsonderdelen
 

Volg ons

Wij komen graag in contact met onze klanten. Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Innovem.

Volg ons op FacebookVolg ons op TwitterVolg ons op Google plus

Contact gegevens

Innovem B.V.
Molenstraat 39
5768 EB  Meijel
T: +31 (0)77 851 12 60
M: +31 (0)6 12 93 84 49
patrick.verstappen@innovem.nl

Laatste nieuws

Proclaimer

Innovem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw mailtje bijzonder op prijs. U kunt daartoe het contactformulier gebruiken. Bij voorbaat hartelijk dank!