​​ParticipatieCo-ondernemen

‘Succes ontstaat door het verschil wat je maakt’

Co-ondernemen is een dienstverlening die u als klant richting, reflectie en resultaat brengt. Onze co-ondernemers zijn uw co-piloot voor uw bedrijfsvoering. Ons team van co-ondernemers brengt van strategie tot operatie in wat de directeur nodig heeft om zijn bedrijfsvoering verder te optimaliseren en verbeteren. Zij voegen, als team, multidisciplinaire expertise toe, zodat de ondernemer in staat is om beter te kunnen besluiten en beter te kunnen sturen. Dit leidt uiteindelijk tot een beter resultaat. De expertise richt zich op zowel de interne als externe organisatie.

Onze Co-Ondernemers brengen een onderneming of ondernemer in ontwikkeling. De ondernemer of directeur die wil dat er iets gebeurt, waar verschil gemaakt moet worden, heeft aan onze Co-ondernemers de juiste business partner. Co-ondernemen is een kennisorgaan & interim management team waarbij directeur of ondernemer de beschikking krijgen over bewezen methodieken en processen om bedrijfsactiviteiten te structureren, beheren en ontwikkelen.

Voorkomende vraagstukken waarbij Co-Ondernemen gewenst is:

  • Als investeringen niet opleveren wat verwacht wordt.
  • Krimp, groei of fusie.
  • Kennis van buiten de organisatie is gewenst als frisse blik, sturing.
  • Er is behoefte aan richting, reflectie, resultaat en rust.

Wij brengen de onderneming in ontwikkeling door de volgende aspecten toe te voegen:

  • Kennis
  • Energie
  • Ondernemers attitude 

In onze aanpak hanteren we een proces op tot resultaat te komen binnen en met uw onderneming. Dit proces bestaat uit een ontwikkelplan wat we in korte tijd samen met U en het team van co-ondernemen samenstellen. Daarna brengen we dit plan in uitvoering

Ontwikkelplan

 

 

 

 

 

De Co-Ondernemer voegt waarde toe, waardoor de onderneming in waarde stijgt. In de rugzak van elke Co-Ondernemer zit ons stermanagementmodel. In de tweede lijn achter onze co-ondernemers zitten specialistische hulptroepen die op basis van expertise worden ingeschakeld. Het inschakelen van onze Co-Ondernemers is niet vrijblijvend, er gaat iets veranderen. Daarbij is het onze visie dat een onderneming pas ontwikkelt alsook de ondernemer zich verder door ontwikkelt. De Co-Ondernemer helpt de ondernemer om de onderneming in beweging te krijgen, tegelijkertijd ligt de uiteindelijke keuze en beslissing voor zaken bij de ondernemer zelf. Met het helpen bepalen van richting, zorgen voor reflectie en als resultaat de ontwikkeling van de onderneming en uiteindelijk rust.

Onze Co-ondernemers zijn:

Co-ondernemer Rob Poiesz Co-ondernemer Jaap Hemmes Co-ondernemer Patrick Verstappen
Rob Poiesz Jaap Hemmes Patrick Verstappen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 653600813 +31 613222783 +31 6129382449
nl.linkedin.com/in/robpoiesz nl.linkedin.com/pub/jaap-hemmes/0/281/8b9 nl.linkedin.com/pub/patrick-verstappen/1/587/1ab

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie raadpleeg www.co-ondernemen.nl of neem contact op met een van onze co-ondernemers.

 

Volg ons

Wij komen graag in contact met onze klanten. Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Innovem.

Volg ons op FacebookVolg ons op TwitterVolg ons op Google plus

Contact gegevens

Innovem B.V.
Molenstraat 39
5768 EB  Meijel
T: +31 (0)77 851 12 60
M: +31 (0)6 12 93 84 49
patrick.verstappen@innovem.nl

Laatste nieuws

Proclaimer

Innovem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw mailtje bijzonder op prijs. U kunt daartoe het contactformulier gebruiken. Bij voorbaat hartelijk dank!