"Uw ambitie = onze passie"

Nieuws

Innovem participeert in Local4local

Local4Local logoIn oktober heeft Innovem Bedrijfsontwikkeling samen met twee partners Local4Local opgezet. Local4local is een lokaal ondernemersplatform wat zicht gaat richten op het stimuleren van de lokale economie. Door het succes van het internet is de wereld toegankelijker geworden en kun je met een druk op de knop kopen en verkopen aan de andere kant van de wereld. Local4local gelooft erin dat er binnen deze wereldwijde economie plaats is voor lokale ondernemers die ook lokaal zaken willen doen. Daarbij ligt de nadruk op traditionele waarden als gunnen, service en het werken binnen een lokaal netwerk waar iedereen mekaar kent. Het Local4Local platform koppelt ondernemers en consumenten aan elkaar  en stimuleert lokale dienstverlening. Daarnaast biedt Local4Local een service center en persoonlijk domein voor ondernemers om al hun zaken te kunnen regelen vanuit één portal.  Local4Local zal begin 2015 gelanceerd worden

Lightcurb beste E-Beacon

Lightcurb is door beaconwinkel.nl als beste e-beacon getest. De Lightcurb Beacon in een onderdeel van het Lightcurb concept dat door Snakeware uit Sneek is opgezet en waarbij Dog-Back Design Solutions uit Emmen de technologie provider voor de E-Beacon is. Dog-Back Design Solutions wordt door Innovem Bedrijfsontwikkeling ondersteund in de verdere uitbouw van haar business. Voor een meer uitgebreide informatie rondom de E-Beacon test klik hier.

Hoe Lichtcurb werkt.

 

 

Decom wint FD gazelle award voor Limburg

Decom technology people was voor het tweede jaar in successie genomineerd voor de FD gazelle awards. Na een tweede plek in 2013, heeft Decom dit jaar een 1e plaats weten te behalen als snelst groeiend mid-size bedrijf met 125% groei. Een fantastisch resultaat voor het snel groeiende team van Decom met inmiddels 137 mensen. Decom wordt door Innovem Bedrijfsontwikkeling ondersteund in haar strategievorming en verdere commerciële implementatie.
Lees hier het artikel op de site van Wij Limburg.

 

Volg ons

Wij komen graag in contact met onze klanten. Volg ons en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Innovem.

Volg ons op FacebookVolg ons op TwitterVolg ons op Google plus

Contact gegevens

Innovem B.V.
Molenstraat 39
5768 EB  Meijel
T: +31 (0)77 851 12 60
M: +31 (0)6 12 93 84 49
patrick.verstappen@innovem.nl

Laatste nieuws

Proclaimer

Innovem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw mailtje bijzonder op prijs. U kunt daartoe het contactformulier gebruiken. Bij voorbaat hartelijk dank!